ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ VILLA SANDY!

Στα ειδυλλιακά Σύβοτα Θεσπρωτίας, στο όμορφο και κοσμοπολίτικο αυτό χωριό του Ιονίου, βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα & studio “VILLA SANDY”. Το συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες ενός καταπράσινου και προνομιακότατου από άποψης θέας λόφου, πολύ κοντά στο κέντρο των Συβότων, είναι χτισμένο με τρόπο που σέβεται την αρμονία του τοπίου, όπως και την παραδοσιακή Ηπειρώτικη αρχιτεκτονική.

Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του “VILLA SANDY”, συνδιάζοντας αυξημένες παροχές και την πανοραμική θέα του Ιονίου, πελάγους αποτελεί ιδανικό μέρος ξεκούρασης και αναζωογόννησης για τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

Το συγκρότημα απέχει μόλις 600 μέτρα από τις γνωστές για τα καταγάλανα νερά και το φυσικό τοπίο τους, παραλίες των Συβότων και 900 μέτρα από το κέντρο των Συβότων, όπου μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας στο γραφικό λιμανάκι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διεύθυνση: Σύβοτα, Θεσπρωτία
Τηλέφωνο: +30 6989 373 368
Email: dimitrioubas@gmail.com
Website: www.villasandy.gr
ΚΑΜΕΡΕΣ
Σύβοτα Κάμερα Σύβοτα Κάμερα

Με επιτυχία εγκαταστήσαμε δύο web κάμερες στο Villa Sandy, έτσι ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να βλέπουν ζωντανή εικόνα από τα Σύβοτα και φυσικά την θέα από τα δωμάτια μας.
VILLA SANDY ΧΑΡΤΗΣ
ΣΥΒΟΤΑ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Copyright © 2009 - 2019 Villa Sandy